Over ons

Een waarde die van generatie op generatie wordt gedragen

Chekich, dat met zijn kwaliteit en originele ontwerpen alle hoeken van Turkije bereikte, betrad de sector in 2014. Tegenwoordig is het gepositioneerd als een toonaangevend bedrijf in de sector als een merk dat samenwerkt met 's werelds grootste merken en een verschil maakt met zijn lijn.

Chekich, met de missie van kwaliteit in schoenen met handwerk van 100% veganistisch leer; in de loop van de tijd slaagden ze erin om originele en kwaliteitsvolle ontwerpen in haar producten te verwerken.

Ondertussen produceert Chekich 90% van zijn producten in Turkije, en besteedt ook 10% van zijn plaats in zijn winkel aan het ontwerp van de wereldberoemde Italiaanse, Franse en Spaanse merken waarmee het samenwerkt.

 

100% veganistische producten 

 We garanderen dat we geen dierlijk materiaal in onze producten gebruiken en we zijn er trots op een 100% veganistisch merk te zijn! Met de veganistische schoenproducten die we produceren, pleiten we voor een productie die het leven van onze dierenvrienden respecteert.

 

Unieke ontwerpgarantie  

Ons getalenteerde en jonge ontwerpteam kent geen regels en gaat verder dan grenzen! Elk Chekich-ontwerp geeft je de kans om je leven te personaliseren als een draagbaar kunstwerk. Het biedt je de mogelijkheid om jezelf meer uit te drukken met de producten die je draagt ​​en gebruikt.  

 

Milieuvriendelijk   

We waarderen het ecosysteem waarin we leven. We behandelen al onze productieprocessen met deze gevoeligheid en creëren milieuvriendelijke producten.

 

Een duurzame wereld  

We combineren mode en design voor een leefbare wereld. Voor de toekomst van de wereld zetten we in elke fase van onze productie stappen in lijn met duurzaamheid.

 

CHEKICH is oprecht 

CHEKICH ontleent zijn kracht aan de bereidheid om de harten en zielen van mensen te raken. Het vestigt dus sterke banden met personen die graag zijn uiterlijk en leven willen personaliseren.
CHEKICH, een discreet, wereldwijd merk, omarmt de verschillen; Het is de moeite waard om met bijna alles om te gaan, inclusief dieren en de wereld waarin we leven.

  • CHEKICH produceert dingen die het delen waard zijn.
  • CHEKICH gelooft dat bijdragen zeer waardevol is.
  • CHEKICH produceert 100% veganistische producten.
  • CHEKICH vergroot het bewustzijn voor dieren.
  • CHEKICH geeft de voorkeur aan milieuvriendelijke productie. 

 

CHEKICH hangt af van eerlijke handel

Het belang dat CHEKICH hecht aan eerlijke handel: het is het product van een institutionele cultuur die achtergestelde groepen en verschillen waardeert, die producten aanbiedt waarop zijn klanten kunnen vertrouwen in prijs, kwaliteit en after-sales services, die door zijn zakenpartners wordt gewenst om zaken doen, dat aanmoedigt tot continue verbetering, dat een eerlijke en vredige werkomgeving biedt voor werknemers, dat transparant wordt beheerd voor aandeelhouders, dat het milieu, dieren en wetten respecteert op het gebied van de samenleving.


Bedrijfsnaam: Chekich Global BV 
ADRES: 1e Tussendijk 1 5705 CG Helmond Nederland
KVK-nummer: 82274487

BTW-identificatienummer: NL862405920B01

E-mail : info@chekich.be
Telefoon : +31 615 48 4818